Man zit vijf dagen dood aan zijn bureau

De grote bazen van een uitgeverij in New York zijn druk bezig om uit te zoeken hoe het mogelijk is dat één van hun medewerkers vijf dagen dood aan zijn bureau heeft kunnen zitten, zonder dat iemand dit opmerkte. George Turklebaum (51), die al 30 jaar als corrector werkte bij de Amerikaanse firma, kreeg vorige week een hartaanval in de kantoorruimte die hij deelde met 30 andere medewerkers.

Ongewoon
De man stief op maandag, maar niemand had het door tot zaterdagmorgen, waarop een kantoorschoonmaker aan hem vroeg waarom hij werkte in het weekend. Zijn baas, Elliot Wachiaski zegt: “George was altijd de eerste die begon met werken en de laatste die naar huis ging. Dus vond niemand het ongewoon om hem de hele tijd in dezelfde positie te zien zitten. Hij was altijd druk bezig met zijn werk en was erg op zichzelf.”

Werk niet te hard
De moraal van het verhaal: je zou je collega’s af en toe es een knikje kunnen geven of hen groeten. Al was het alleen om zeker te zijn dat ze niet hetzelfde lot als George ondergaan hebben. Het is toch te bizar voor woorden dat een man vijf dagen dood aan zijn bureau kan zitten, zonder dat dit opgemerkt wordt! En dat na 30 jaar trouwe dienst. Dat bewijst maar weer – hoe deprimerend het ook is – je bent misbaar. Dus werk vooral niet te hard; niemand die het door heeft.

Bron: Current.com

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>