Mannen roddelen op het werk meer dan vrouwen

Niet de vrouwen, maar de mannen kunnen er wat van. Gemiddeld roddelen ze 76 minuten af op een dag. Zo blijkt uit een poll gehouden onder 5000 mensen door Onepoll.com. Vrouwen besteden gemiddeld 52 minuten aan achterklap en kletspraatjes.

Dronken maatjes
De onderwerpen lopen nog enigzins uiteen. Zo hebben mannen het eerder over oude schoolvrienden, acties van dronken maatjes en de meest sexy vrouw op het werk en bitchen vrouwen vooral (hoe kan het ook anders) over andere vrouwen.

Seksleven
Daarnaast staan het sexleven van anderen en het aantal kilootjes dat deze of gene weer is aangekomen hoog op haar roddel-agenda. Mannen roddelen het liefst op het werk, vrouwen doen het ook wel onder werktijd, maar liever kletsen ze lekker over anderen als ze thuis zijn.

Bron: Yahoo news/ The Sun

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Mannen roddelen op het werk meer dan vrouwen

  1. Ed

    Mannen hebben meer informatie om over te roddelen dan vrouwen. Mannen roddelen dan over leuke dingen en vrouwen kunnen over niets anders roddelen dan over niet-leuke dingen.
    Mannen praten die 76 minuten lang over verschillende onderwerpen en vrouwen praten die 52 minuten over één onderwerp (opnieuw en opnieuw en opnieuw en opnieuw en …………….).
    Mannen praten over dingen die niet kwetsend zijn en vrouwen zeiken alleen maar.
    Veel mannen hebben wel een inhoudelijk rijk leven. Veel vrouwen lopen 300-400 jaar achter (kijk maar naar die achterlijke reclames en idiote blaadjes) en moeten nog heel wat inhalen, voordat ze gelijk zijn aan de mannen.
    Dit is trouwens niet kwetsend bedoeld, maar helaas een feit.

    groetjes,
    LIEVERD

      /   Reply  / 
  2. seine hakkers

    Geklets achter je rug om. Een erg slechte eigenschap. Mensen zouden elkaar de waarheid wat vaker moeten durven zeggen en niet over iemand maar met iemand praten.
    Communicatie is gedegradeerd tot kletsen.

      /   Reply  / 
  3. Ed

    hallo Seine,

    ik beschouw het als een compliment als mensen alleen maar achter mijn rug durven kletsen !
    Het is vaak zo dat je beter je eigen werk en/of die ander zíjn/haar werk doet (op jouw manier) en dat die ander dat niet kan hebben !
    Als ik kom te weten wie wat heeft gezegd gebruik ik dat om die persoon op de kast te jagen zonder dat ik daarbij kan worden beschuldigd van pesten !
    En als ik het goed doet zitten die zielepoten weer fijn ziek thuis !
    Zodra ze dan weer op het werk verschijnen maak ik ze uit voor luie aanstellers en dat ze maar beter weg kunnen blijven !

    groetjes,
    D. uivel

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>