71-jarige oma veroordeeld voor dealen in drug

Het lijkt een gewoon, alledaags omaatje, lopend met een stok, grijzende haren en een bril. Echter, niets is minder waar. Granga Ganga, zoals oma Dawn al spottend genoemd wordt door de media, is beschuldigd van het dealen in drug. In haar goed verzorgde tuin – waarschijnlijk tussen de begionia’s en de geraniums – had het oude vrouwtje een dusdanige hoeveelheid cannabis groeien dat de politie haar arresteerde op verdenking van dealen in drug.

Vervolgens werd ze veroordeeld tot een jaar huisdetentie en 300 uur taakstraf. Het wrange aan het hele verhaal is dat ze nu gevangen wordt gehouden in het huis dat ze op het punt staat te verliezen. De politie heeft namelijk een dwangorder om beslag te leggen op haar huis en haar grond.

Onmogelijk?
De 71-jarige vrouw ontkent – ondanks de veroordeling – in drug te hebben gedeald. Zij en haar kostganger claimen de cannabis te gebruiken voor pijnverlichting. De rechtbank meent echter dat dit onmogelijk is, omdat zij en haar kostganger dan gemiddeld in een jaar 20 joints per dag weg zouden moeten paffen, gezien de grote hoeveelheid planten die gevonden is.

Bron: current.com

1 Reacties // Reageer

One thought on “71-jarige oma veroordeeld voor dealen in drug

  1. Fenneke

    Dat is een mooi pensioen voor je oude dag

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>