Meest stressvolle moment voor Britten is dinsdag, 11.45 uur

Niet de maandagmorgen, maar dinsdagmorgen – zo klokslag 11.45 uur – levert bij veel Britten een overdosis aan stress op. Onderzoekers tonen aan dat dit het moment is dat medewerkers het meest onder druk staan. Traditioneel gezien mogen mensen dan wel vooral opzien tegen maandag, maar maandag wordt bij de bedrijven in Groot-Brittannië vooral gebruikt om een beetje op gang te komen.

Genegeerde mailtjes
Mensen kletsen eerst wat bij met collega’s of roddelen met deze of gene bij de koffie-automaat, om vervolgens op dinsdag op het dieptepunt van hun week aan te belanden. Dan moeten namelijk alle mailtjes beantwoord worden die ze op maandag genegeerd hebben en maken ze de planning voor de week.

3000 mensen
“Dinsdag lijkt ook de dag te zijn dat de meeste mensen hun lunch dan maar skippen, wegens het drukke schema dat voor ze ligt”, aldus Graham Waters van Bimuno, het bedrijf dat de poll uitvoerde onder 3000 mensen.

Bron: Telegraph.co.uk

Wanneer sta jij het meest onder druk? Laat hieronder je reactie achter.

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Meest stressvolle moment voor Britten is dinsdag, 11.45 uur

  1. Pingback: De 100 inspirerendste filmquotes in 200 seconden | Carriere

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>