Geld als behang

‘Waar geld spreekt, zwijgt de waarheid’ is een gezegde die in het geval van deze advertentiecampagne van een Zimbabwaanse krant niet opgaat. In fact, deze krant gebruikt de inmiddels waardeloos geworden Zimbabwaanse dollars zelfs om dictator Mugabe eens goed de waarheid te zeggen – en natuurlijk om zichzelf eens goed voor het voetlicht te brengen.

Wat mij betreft een geslaagde campagne. Zij het met een trieste ondertoon, want waar werken mensen in Zimbabwe - als ze al een baan hebben - nog voor als hun zuurverdiende centen niets meer waard zijn?

 Bron: woostercollective.com

1 Reacties // Reageer

One thought on “Geld als behang

  1. Midlifer

    Hoe durft die krant dit te doen in zò’n dictatoriaal en corrupt geregeerd land, en dan ook nog met zo’n opzichtige (heel rake) slogan? Erg moedig, hoor. Hopelijk gaat dit goed en krijgt deze muis als lastige luis in de Mugabe-pels niet een heel naar staartje.
    Midlifer

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>