Is ze echt of is ze nep? Susan Boyle in Brittain’s Got Talent

Eigenlijk is ze ook te goed om waar te zijn – en is dat niet juist wat mensen graag geloven? - De meesten van jullie zullen ‘em al wel gezien hebben, maar hieronder plaats ik het fragment, na eindelijk een versie gevonden te hebben met de juiste code.

Meer dan 16 miljoen keer bekeken op Youtube. Dus het is echt een hit. Iedereen is er super enthousiast over, inclusief mijn eigen persoontje trouwens. Krijg er kippenvel van als ik dit beluister. Toch gaan er stemmen op dat dit allemaal in scene is gezet. Zo beweert een van mijn favoriete bloggers John C. Dvorak: “Is het niet allemaal net iets te? De smoezelige outfit van Susan Boyle, de manier waarop ze zich gedraagt en geverfde wenkbrauwen…” Hij gelooft er niet in en jij? 

Had het programma een kijkersboost nodig of was het echt een verfrissende verrassing? Laat onder dit filmpje je reactie achter. Met dank aan Dvorak.org.


EMBED-Susan Boyle Stuns Crowd with Epic Singing – Watch more free videos

17 Reacties // Reageer

17 thoughts on “Is ze echt of is ze nep? Susan Boyle in Brittain’s Got Talent

  1. Susan

    Je kunt ook overal met een wantrouwend oog naar kijken. Of je kunt ook gewoon aannemen dat het echt is. Los van het feit of Susan wel of niet representatief was, laat ze hier wel degelijk zien dat ze talent heeft.

      /   Reply  / 
    1. boon

      als het nep zou zijn, dan is het wel een grote samenzwering van haar hele omgeving, die haar verhaal bevestigt. ik denk dat ze authentiek is, maar wel een beetje georchestreerd. als je kijkt naar de uitzending zie je dat niet alles een verrassing was. dat het een beetje wordt aangedikt is het goed recht van de TV makers vind ik.
      los van dit alles heeft ze wel degelijk een fantastische stem en verdient ze haar succes.

        /   Reply  / 
  2. Sjoukje

    Hoi Susan,
    -
    Helemaal mee eens dat ze een gigantisch talent heeft! Ik hoop zelf eigenlijk ook niet dat het in scene is gezet, daarvoor was het gewoon te mooi. Aan de andere kant is het natuurlijk altijd goed om kritisch te blijven. Veel televisiezenders deinzen niet terug voor een leuke stunt… Alles voor de kijkcijfers!
    -
    Groetjes Sjoukje

      /   Reply  / 
  3. The Poker Joker

    Was dit ‘ook nep’ ? http://www.youtube.com/watch?v=7gHvATmUsSg&NR=1

    Ik ben niet van mening, dat ze dit kunnen ‘neppen’ en het zover doorvoeren; Susan Boyle is nu in elk geval een fenomeen en zal daarmee moeten leren leven. Als ze ‘echt’ is, kan ze nog wat geld verdienen. Maar niet voor lang …

      /   Reply  / 
  4. lies

    nep of niet , ik ben gewoon blij dat ik het gehoord heb, het gebeurd niet zo vaak dat ik zo ontroerd ben door een song

      /   Reply  / 
  5. Debora

    Als het nep is zou deze dame toch bekend moeten zijn in muzikale kringen?

      /   Reply  / 
  6. Caroline

    Mijn gevoel zegt dat het optreden van Susan een prachtige stunt is om ons allen weer even te laten nadenken over de essentie: het gaat in eerste instantie wat je kunt en niet om hoe je eruit ziet. Dat neemt niet weg, dat de tranen nog iedere keer over mijn wangen lopen, als ik het fragment bekijk, geacteerd of niet.

      /   Reply  / 
  7. Rolf van der Steen

    Er zal toch wel een soort “voorronde”zijn geweest,of is elk optreden een verrassing.dat het in scene is gezet lijkt me onzin.maar dat haar talent van tevoren volledig onbekend was lijkt mij ook onwaarschijnlijk.

      /   Reply  / 
  8. Tessa en Eline

    beste iedereen,

    Susan Boyle is een geweldige Zangers,
    Echt NIET nep!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Owee, als je zegt dat ze slecht is,
    Kun jij zo goed zingen??
    Laat dat maar zien in:
    Holland Got Talent,
    Wil ik wel een keertje zien

      /   Reply  / 
  9. mari

    Op de site van britain’s got talent is gewoon te lezen dat er voorrondes zijn, niets geheimzinnig aan dus. Was ook wel te zien aan de jury, die wisten al langer dat ze een juweeltje in handen hadden, vooral Simon, het schijnt dat deze mensen bij hem onder contract komen te staan.
    Hetgeen we moeten hopen is dat deze zeer kwetsbare vrouw niet uitgebuit gaat worden.

      /   Reply  / 
  10. Ingrid

    ik vond het geweldig. heb dan ook de hele avond gezocht naar een code om op mn Hyve te zetten. KIPPENVEL.

      /   Reply  / 
    1. Sjoukje

      Hoi Ingrid, de code heb je dan bij deze iig gevonden. Toch? :-) Of vond je em ook nog ergens anders? Op Youtube is insluiten bij alle filmpjes onmogelijk gemaakt. Groetjes Sjoukje

        /   Reply  / 
  11. Christina

    Alles wat ons ‘patroondenken’ overstijgt proberen we vervolgens proberen te ontkrachten. Ik denk dat dit een geweldig voorbeeld is van vooroordeel en perceptie. Ze zingt, en moeder toeval heeft haar een kans gegeven waar menigeen jaloers op zou zijn. En wat is het echte geheim? Dat het geen toeval is, ze deed het voor iemand die ze lief had.

      /   Reply  / 
  12. Pingback: Susan Boyle - Cry me a river (opgenomen in 1999) | Carriere

  13. vISSER

    In de voorronde is zij wellicht “gehoord” door anderen. Zij hebben de jury denk ik wel ingelicht, maar als je het dan echt hoort ben je verbaasd.
    Wat ik wel vreemd vond is dat de jury zei dat het de eerste keer was dat ze zo volmondig ja zeiden. En die man van vorig jaar dan? Paul Pots is zijn naam geloof ik, dat was toch ook een complete verrassing! We horen niet veel meer van hem trouwens.

      /   Reply  / 
  14. Pingback: Oude video van Susan Boyle ontdekt door Daily Mirror | Carriere

  15. Pingback: Bekijk hier Susan Boyle in de halve finale van Brittain’s Got Talent (filmpje) | Carriere

  16. ria van wely

    top echt top een goed voorbeeld dat je niet veel geld hoeft te hebben om beroemd te worden…

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>