7 mensen in ziekenhuis door stinkende koelkast

Niet de swine flu, maar een hele smerige, beschimmelde koelkast op kantoor, zorgde ervoor dat zeven medewerkers moesten worden opgenomen in het ziekenhuis.

Een medewerker was bezig met het schoonmaken van de koelkast, waaruit zo’n putlucht kwam dat het de mensen op kantoor ziek maakte. Zeven mensen werden opgenomen in het ziekenhuis met misselijkheidsverschijnselen.

Het gebouw moest zelfs geëvacueerd worden, nadat de ranzige geuren een van de mederwerkers zo over zijn nek deden gaan dat hij het alarmnummer belde. De oorzaak: een koelkast die niet aangesloten was vol met beschimmeld voedsel.

Lekkere mix
De medewerker die de koelkast schoonmaakte, had blijkbaar al het bedorven etenswaar in een vergaderkamer gelegd, terwijl hij de koelkast schoonmaakte met twee verschillende chemische schoonmaakmiddelen. De geuren melange van beschimmeld eten en disinfecterende middelen zorgde ervoor dat alle medewerkers misselijk werden en in sommige gevallen moesten overgeven.

Bron: News.yahoo.com

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>