Susan Boyle tweede door foutje in stemprocedure?

Er kan bijna geen talentenjacht voorbij gaan, of er worden wel vraagtekens gezet bij de uitslag. Zo nu ook weer bij Brittain’s Got Talent. Heeft Susan Boyle door een fout de eerste plek aan haar neus voorbij zien gaan?

Even losstaand van de vraag of het hele stemgebeuren wel te vertrouwen is rond dit soort shows, het zet je wel aan het denken… De Britse krant The Daily Mail beweert namelijk dat Susan’s Boyle stemmen per ongeluk naar Diversity zijn gegaan, omdat de telefoonnummers bij de YouTube videoclips niet klopten gedurende haar optreden in de finale.

Verkeerde nummers?
De krant schrijft verder dat de stemmen die voor Diversity bedoeld waren per ongeluk naar Susan Boyle zijn gegaan, omdat ook in hun filmpjes het verkeerde nummer (dat van Susan Boyle dus) stond. Kun je het nog volgen? Met andere woorden; Diversity had volgens de Daily Mail de tweede plaats moeten krijgen en niet de eerste, zoals dat nu is gebeurd.

Een woordvoerder van ITV die BGT uitzond, zegt in de Daily Mail: “We zijn tevreden dat de kijkers voldoende mogelijkheid hadden om te weten welke nummers ze moesten bellen.”

Optreden Obama?
- Susan Boyle hoeft trouwens niet naar China om haar zangcarrière een boost te geven… Daar hebben ze hun eigen Susan Boyle al ontdekt. -

Ondertussen heeft de echte Susan mooi wel een optreden voor president Obama in de pocket. Als ze interesse heeft tenminste. Susan Boyle is namelijk gevraagd om op 4 juli (onafhankelijkheidsdag in de VS) voor Obamaba en gevolg te zingen. Toch zoveel beter dan op te treden voor de Queen? Alhoewel, als je de nationalistische gevoelens ff niet meerekent… Boyle’s optreden voor de koningin komt vast nog wel. 

Bron: New York Times

Wat denk jij? Zal ‘et idaad een foutje zijn geweest? Of is’t nonsens? Laat hieronder je reactie achter.

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Susan Boyle tweede door foutje in stemprocedure?

  1. liesbeth menting van gelder

    ik denk zeker dat er iets is fout gegaan met de stemmen. het is te gek voor woorden dat een dansgroepje [ze waren goed] wint . In amerika zie je deze groepjes op elke hoek, heb er jaren gewoond. Dus daar hoeven ze niet heen.Echter Susan is uniek.Blamage voor Engeland.

      /   Reply  / 
  2. walter callebaut

    susan is de enige echte winnares van britain got talent ,

      /   Reply  / 
  3. D.C. Sintmaartensdijk, me: countryboy21

    Susan was no. 1, Holly no. 2 en die andere zanger no. 3

      /   Reply  / 
  4. Danny

    effe opletten tekstschrijver, haar nationalistische gevoelens gaan altijd nog na schotland niet na England, of U.K. effe opletten he!

      /   Reply  / 
    1. Lisa

      Ha DC, maar dat zegt tekstschrijfster hier toch? Of begrijp ik em nou verkeerd? – “Alhoewel, als je de nationalistische gevoelens ff niet meerekent…” ;-)

        /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>