Was Michael Jackson’s dood niet te verwachten?

Die vraag wordt gesteld door een van de bloggers op mijn favo-blog van et moment… En ja, je kunt het gezeur zat zijn, maar deze blogger heeft een punt….

Volgens de lijkschouwers kreeg Michael Jackson drie verschillende slaapmiddelen toegediend gedurende de nacht waarop hij stierf – en nog kon hij niet slapen. Vervolgens kreeg hij Diprovan (eh?) en dat in combi met de Propofol werd hem fataal.

“Natuurlijk zou de persoonlijke dokter van Michael Jackson het niet gedaan moeten hebben”, zo schrijft Marc Perkel op Dvorak.org. “Niemand zal dat bediscusseren. Mijn punt is echter dat Jackson’s gezondheid al dusdanig zwak was dat ‘we er in feite op konden wachten…’ Hij zou al lang, voordat hij dood ging, zou moeten zijn opgenomen in het ziekenhius. Ik denk dat als hij niet op dat moment was overleden hij wel snel daarna zou zijn overleden. Gebrek aan slaap is dodelijk!”

Wat denk jij? Laat hieronder je reactie achter.

Bron: Dvorak.org

1 Reacties // Reageer

One thought on “Was Michael Jackson’s dood niet te verwachten?

  1. patricia

    ik vind dat bullschit iedereen weet toch als je te veel medicijnene neem en verschillend door elkaar je dood kan betekenen.en niet door niet slapen.
    kon zijn hij even niet kon slapen maar denk als hij die optreden had gedaan als nog leefde dat hij erna vast wel weer kon slapen want dan ben je moe en heb je de meeste spanning ervan af.hij kon gewoon niet slapen omdat het te spannend werd die laaste concert dat maakte hem beetje onzeker.zodra je ouder word word je ook banger.logies.michael rust zacht en hoop waar je nu ben beter heb.jammer je niet gekend heb ik had je graag willen helpen door van die stomme medicijnen af te komen.dan was je er nog geweest.
    kus

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>