Besnorde mannen verdienen meer!

Heb je een sollicitatiegesprek en ben je van plan je recessiebaardje helemaal af te scheren? Niet doen! Althans, niet helemaal…. Laat in ieder geval het haar boven je bovenlip (netjes getrimd) staan. Dat vergroot namelijk je kansen op een goed betaalde baan.

Zo blijkt uit een onderzoek van het Amerikaanse Mustache Institute. Gemiddeld verdienen mannen met snor (in de US dan) zo’n 8,2 procent meer dan dan mannen met baarden en 4,3 procent meer dan helemaal schoon geschoren mannen.

Jammer genoeg voor de snorremannen, hebben zij veelal ook een groter gat in hun hand. Ze hebben de neiging om 11 procent meer uit te geven en 3 procent minder te sparen dan snorloze mannen.

Het onderzoek met de titel “Saving and Spending Patterns of Mustached Americans”, werd uitgevoerd gedurende de eerste helft van 2009. Aan het onderzoek namen 2000 besnorde, 2000 bebaarde en 2000 geschoren mannen deel.

Het snorreninstituut zal eind deze maand een zogenaamde “Robert Goulet Memorial Mustached American of the Year” award uitreiken aan een persoon die het beste voorbeeld is voor de ‘besnorde manier van leven’ (ahum).

Bron: Blogs.reuters.com

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>