Celebs zat van Twitter?

Uit een recent onderzoek blijkt dat de meest frequente Twitteraars bestaan uit vrouwen van middelbare leeftijd. Vooral huisvrouwen en thuisblijfmoeders zouden het nieuwe gezicht van Twitter vormen.

Wat is er gebeurd met de hippe sociale netwerksite? Waar zijn alle tweetende celebs? En was Ashton Kutcher niet het boegbeeld van de Twitteraars?

Er zijn er – op Paris Hilton na – in ieder geval tig tweetende celebs die er al dan niet de brui aan hebben gegeven of simpelweg nog bezig zijn met een poging tot het sluiten van hun account. Zo twitterde Alexa Chung kort geleden in wanhoop: “Oh God, need to delete this account but I can’t do it. I can’t jump!”

De eerste die er klaar mee was, was Lily Allen die het netwerk verliet met: “I am a neo-luddite, goodbye”. Ook Miley Cyrus delete haar profiel. “Ik ben er klaar mee voor andere mensen te leven”, was haar verklaring. Er doen echter geruchten de ronden dat haar vriendje Liam Hemsworth haar zou dumpen als ze niet stopte met tweetten over hun persoonlijke dingen. Ook Courtney Love heeft haar account opgezegd:  “Twitter, it’s been real but your 15 minutes are up”, aldus haar laatste tweet.

Blijkbaar valt het allemaal wat tegen voor Twitter. Vraag is of deze celeb-leegloop ook het einde zal zijn van Twitter… Wat denk jij? Laat hieronder je reactie achter.

Bron: Graziadaily.co.uk

1 Reacties // Reageer

One thought on “Celebs zat van Twitter?

  1. Midlifer

    Nou, ik heb het merkwaardige fenomeen met interesse bestudeerd, maar het lijkt mij om gillend gek van te worden. Je moet je immers doorlopend verantwoorden waar je nu weer uithangt, omdat je volgers daarvan weer op de hoogte moeten/willen zijn. Dan ben je toch raar bezig: je lijkt dan wel een gevangene op proefverlof. Of liever een gevangene van je eigen systeem, gecontroleerd door de elektronica. En maar moeilijk doen over het verstrekken van onze privégegevens aan anderen. Mobieltje en mail zijn handig, maar die vind ik bij tijd en wijle al stoorzenders genoeg. En als je ook nog eens een drukke baan en gezin hebt? Moet je jezelf dit ook nog eens aan gaan doen… ben je zó rijp voor de sloop. Lijkt me dus best logisch, dat na verloop van tijd de aardigheid ervan af gaat. Maar goed, smaken verschillen: voor sommigen zal dit misschien juist een hobby zijn, of een mogelijkheid om zichzelf op de kaart te zetten (om welke reden dan ook) en dan heb je er wat voor over.

    Groetjes Midlifer

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>