Mexicaanse griep een cover-up?

Ene minister Louis Farrakhan (Nation of Islam leader) vertelde het publiek begin deze week doodleuk dat hij gelooft dat het H1N1 virus is ontwikkeld door mensen om mensen te doden….

“De aarde kan geen 6,5 miljard mensen hebben”, zei hij tijdens een drie-uur durende speach tijdens de ‘Holy Day of Atonement’, welke tegelijkertijd viel met de 14-jarige herdenking van de ‘Million March’ in Washington.

“Wat doe je als er te veel mensen zijn? Dan dood je er zoveel mogelijk. Dus, wordt er een virus ontwikkeld, waarmee het lijkt alsof ze stierven aan een ziekte”, aldus Farrakhan die de mensen die het vaccin niet nemen als ‘wijs’ betiteld…

Wat denk jij? Zou het virus inderdaad met dit doel ontwikkeld zijn?

Bron: Dvorak.org

1 Reacties // Reageer

One thought on “Mexicaanse griep een cover-up?

  1. Harm Kiezebrink

    Dat krijg je als politici de deskundige uithangen. onzin van de bovenste plank en technisch niet uitvoerbaar. punt. Dit is wat je noemt angst zaaien. Er was ook zo’n politicus die beweert dat er helemaal geen miljoenen joden in concentratie kampen zijn omgekomen. Zelfde categorie nieuws van een politicus die geen enkel besef heeft waar hij over spreekt.

    Als we ergens over bezorgd moet zijn dan is het wel over overvolle vluchtelingenkampen en specifieke groepen patiënten in Afrika en Azië die gevaar lopen, zoals AIDS patiënten.

    Wat een ongelofelijke onzin!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>