Vandaag was meest onproductieve dag

Vandaag was zo saaaaaaaiiii!Doordat de klok gisteren is terug gegaan en we allemaal depri zitten te wezen, zal de productiviteit deze week met 50% afnemen, zo voorspellen Britse onderzoekers.

Zo’n 52 procent van de Britste medewerkers gaven toe dat ze vandaag moeite hadden om hun werk te doen. Vorig jaar was het voor sommige medewerkers zelfs zo bar en boos (14%) dat zij hierover op de vingers werden getikt door de baas. Acht procent gaf toe dat ze zich zelfs ziek melden, omdat ze zo depri waren dat ze het niet konden opbrengen om hun nest uit te komen.

Het onderzoek werd uitgevoerd onder 2000 medewerkers van Promotour, een aanbieder van (hoe kan het ook anders) geweldige, zonnige reisjes richting het Canarische. Daar wordt je toch ook depri van: wel die reisjes verkopen, maar zelf geld of tijd hebben voor een dergelijke reis, ho maar!
;-)
Hoe het ook zij, de winter blues, het is geen grap, maar een serieus probleem. Dat werd gisteren weer eens bevestigd door ene Dr. Christian Jessen die het tv-programma ‘Embarrassing Illnesses’ presenteert op Channel 4. “De winter blues kunnen ervoor zorgen dat je je niet kunt concentreren en dat je uit je routine geraakt”, zei hij. Het heeft zelfs invloed op je relaties doordat je libido inzakt ‘als een plumpudding’ (vrij vertaald) en het je geirriteerd en chagerijnig doet voelen.”

Bron: Telegraph.co.uk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>