Helft getrouwde medewerkers wil Xmas party-romance

xmas kiss mistletoeFoei, die Britten toch. 45% van de getrouwde medewerkers ziet een kantoor-romance tijdens het bedrijfskerstfeest wel zitten. Ze geven althans toe zeker in de verleiding gebracht te kunnen worden…

Het onderzoek dat werd uitgevoerd onder 1000 Britten toont aan dat bijna de helft van de getrouwde medewerkers een beetje extra warmte op het kerstfeest wel ziet zitten. Lekker zoenen met een collega onder de mistletoe misschien? Van de mannen geeft 47% toe wel eens aan de verleiding te kunnen toegeven. Bij de vrouwen is dat 43%.

Het maakt de medewerkers overigens niet zoveel uit door welke collega ze verleid worden. 9% zegt dat zelfs een onaantrekkelijke collega een kans krijgt, terwijl 12% het graag wil doen met de baas.

Louise English, Marketing Director van datingbureau Single365.com zegt: “We voerden dit onderzoek uit om te zien wat single mensen en mensen met een relatie doen met kerst. Hieruit blijkt dus dat het bedrijfskerstfeest als ideale mogelijkheid wordt gezien om een romance te beginnen, getrouwd of niet.”

Bron: Responsecourse.com

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>