Stoute lerares krijgt 20 jaar cel voor seks met leerling

sexy teacherOeps! Beetje dom, niet? Een 37-jarige lerares is afgelopen week door de rechtbank veroordeeld tot 20 jaar cel wegens seks met een leerling. Nu zou je misschien denken; big deal, maar de leerling in kwestie is 13 jaar!

Niets meer of minder dus dan een ‘geile puber’. Ongelofelijk, hoe kun je nu een ‘relatie’ hebben met een kind? Dit riekt naar pedofilie. Vandaar waarschijnlijk ook de zware straf voor de stoute juf! Ze had al maandenlang een relatie met de 13-jarige en ze stuurden elkaar ondeugende plaatjes met hun mobieltjes, zo meldt de Telegraaf.

De twee werden op heterdaad betrapt toen ze aan het rommelen waren in de bosjes. De vrouw werd uiteraard op staande voet ontslagen. Ondanks dat de juf haar excuses aanbood aan de familie, was de rechter onverbiddelijk. Volgens hem greep de oversekste juf elke gelegenheid aan om in zijn broek te komen.

De juf zal waarschijnlijk vier jaar moeten zitten. Bij goed gedrag kan ze daarna in aanmerking komen voor vervroegde vrijlating.

Bron: de Telegraaf

1 Reacties // Reageer

One thought on “Stoute lerares krijgt 20 jaar cel voor seks met leerling

  1. arend

    george w. bush loopt nog vrij, hij heeft duizenden mensen op zijn geweten.
    met gerechtigheid heeft dit niks te maken.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>