Langste penis is géén garantie voor succes

De crisis treft zelfs de man met de langste penis ter wereld. Hij zit al een poosje werkeloos thuis bij moeders de vrouw op de bank. De 39-jarige Jonah Falcon die met een kolos van 34 centimeter in het Guiness Book of Records staat, is hard op zoek naar werk…..

Porno wil hij niet doen, want dan meent hij niet meer serieus genomen te worden. Een baan als acteur ziet hij wel zitten, maarja daarvoor moet je ook kunnen acteren hè? Een lange pielemuis is niet voldoende, naar wij dachten… Evenmin als een paar bijrollen of documentaires, waarin zijn penis de hoofdrol speelt!

Voordat de Falcon werkeloos op de bank belandde, speelde hij bijrollen, o.a. in een episode van de Sopranos en in de film Beautiful Mind. Ook waren hij en zijn lange piemel te bewonderen in De man met de langste penis ter wereld, Private Dicks en World’s Biggest Penis.

Zo zie je maar weer mannen, een lange penis is geen garantie voor succes. Niet in je carrière en al helemaal niet in bed!

Bron: Anorak.co.uk

P.S. Lees ook dit humoristische stukje bij mijn collega van seks.blog.nl. Geheel over het hoofd gezien en nog met hetzelfde ‘pikante’ plaatje ook…

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Langste penis is géén garantie voor succes

 1. Anoniem

  Lekker zech jammer dat je hem niet echt kan zien ben jaloers op zn vrouw

    /   Reply  / 
  1. grammarnazi

   zeg*

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>