Vrouw pleegt zelfmoord na 200 mislukte sollicitaties

zelfmoordEen 21-jarige vrouw uit Groot-Brittannië heeft zichzelf van het leven beroofd, omdat ze niet aan de bak kwam. 200 sollicitaties en 200 afwijzingen in twee jaar tijd werden haar te veel!

De slimme Vicky Harrison was wanhopig om een baan te vinden, maar de zoveelste afwijzing was de druppel. Ze overleed aan een overdosis pillen. In de afscheidsbrief aan haar moeder schrijft ze: “Ik wil er gewoon niet meer zijn.”

De moeder van Vicky vertelt in de Daily Record dat haar dochter zich ervoor schaamde dat ze geen werk kon vinden. “Er was geen enkele reden waarom zij geen werk zou kunnen vinden. Het was een slimme meid die het goed deed op school… Na een jaar op de universiteit ging ze op zoek naar werk, maar keer op keer werd ze afgewezen.”

Gebroken als ze zijn door het verlies van hun dochter, willen de ouders van Vicky toch iets betekenen voor andere werkloze jongeren.  “Er moet iets goeds voortkomen uit Vicky’s dood. Daarom willen we een support groep opstarten voor jonge mensen die worstelen met het opbouwen van een toekomst. Het moet een plek worden waar mensen leren begrijpen dat het niet het einde van de wereld is als het niet allemaal lukt.”

Bron: Dailyrecord.co.uk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>