Donner, het hebberigste jongetje van de klas

www.nos.nl

Bron: www.nos.nl

Dat Donner om niemand anders maalt behalve om zichzelf, was al wel duidelijk… Dat hij vroeger ook vast en zeker het hebberigste, verwendste jongetje van de klas was, blijkt vooral in de laatste dagen. 

Hij verpest de onderhandelingen voor zichzelf, het bedrijfsleven en alle burgers door stug vast te blijven houden aan zijn eigen eisen. Is het niet zonde dat zo’n man de onderhandelingen zo bagatelliseert dat – als het aan FNV-voorzitter Jongerius ligt – het nooit tot een akkoord kan komen! Het is toch volstrekt onbegrijpelijk dat deze charlatan van een volksvertegenwoordiger volkomen onbereid is om concessies te doen?!

Donner wil alles
Zo gaven de vakbonden eerder aan zich te kunnen vinden in loonmatiging – op voorwaarde dat Donner van de AOW-leeftijd afblijft.. Alleen dat wil Donner dus weer niet. Nee, hij wil het allebei: bevriezing van de lonen én ophoging van de AOW-leeftijd! Geef die man een vingertje en hij verslindt je met huid en haar! Bah, eng mannetje!

Bron: Zibb.nl

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>