Waar zijn Marco’s miljoenen?

Sneue hap voor Marco Borsato’s The Entertainment Group (TEG) dat hard afstevent op een faillisement… “Zoals het er nu uitziet zal hij moeten blijven optreden tot z’n 70e”, zo wist Hart van Nederland gisteren te melden. “Vandaag is rood”, schrijft Quote.

Voor Marco Borsato is het eerder gitzwart. Natuurlijk niet alleen voor hem zelf, maar ook voor alle medewerkers en artiesten die bij het bedrijf zijn ondergebracht. Bijzonder is wel dat Borsato’s vermogen door Quote drie jaar geleden nog op 27 miljoen werd geschat, terwijl nu blijkt dat de Entertainment Group 7,6 miljoen in de min staat. Waar zijn al die miljoenen gebleven?

Volgens de Telegraaf is TEG in de problemen gekomen door verkeerde investeringen en veel te hoge uitgaven. De meningen lopen uiteen. Heeft het te maken met MISmanagement, zoals de een (blogger Ko van Dijk) beweert op zijn blog? Of was Marco Borsato wel degelijk op de hoogte van de geparkeerde Bv’tjes, zoals het heet..??

Zelf schrijft Borsato: “Hoewel ik zelf niet verantwoordelijk ben voor de financiële problemen, en ik de gevolgen en verplichtingen van deze surseance van The Entertainment Group nog niet kan overzien, ben ik bereid alles te doen wat in mijn macht ligt om de schade en gevolgen te helpen beperken.Mijn medeleven gaat uit naar een ieder die getroffen wordt door deze omstandigheden!”

Hieruit zou je kunnen concluderen dat Borsato niet van de misstanden op de hoogte was – en “te goeder trouw” acteerde, zoals Van Dijk meent. Hoever zijn verantwoordelijkheid reikt, moet echter nog blijken. Tot dan toe zal de sympathieke zanger helaas nog een hoop slapeloze nachten hebben…

Tip: Lees vooral ook es Ko van Dijk’s artikel – Waarom staat Marco Borsato in ‘t rood?

Bronnen: Quotenet.nl, Telegraaf

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>