Baas, je rits staat open

Dit en andere zaken durfen werknemers absoluut niet tegen hun baas te zeggen. Stinkt je baas flink uit zijn mond, heeft hij of zij een vlek op zijn/haar shirt of voedselresten aan het gezicht hangen…. Wij werknemers houden gewoon onze mond.

Onze collega’s durven we wel te waarschuwen bij een dergelijke genante situatie. Uit een onderzoek onder 4.400 werknemers blijkt dat twee derde hun collega waarschuwt als hun rits openstaat of er eten tussen de tanden zit/ aan het gezicht hangt. Slechts de helft van de werknemers durft dit ook te zeggen tegen de baas.

Zo’n 30 procent van de werknemers zegt er wat van als een collega ongepast gekleed is. Een op de tien zou dit ook zeggen tegen de baas. Bij een slechte adem biedt een derde van de werknemers hun collega een pepermuntje aan, terwijl 14 procent hetzelfde zou doen bij de baas. Een kwart van de werknemers is eerlijk tegen een collega wanneer hij vindt dat die een douche nodig heeft, bij bazen is dat slechts 11 procent.

Bron: hln.be

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>