Top 5: domme dingen om te Twitteren

Ach, ik blijf er geen genoeg van krijgen; hoeveel mensen zijn er inmiddels al wel niet ontslagen door iets doms te bloggen, twitteren of hyven over hun werkgever? Genoeg! Toch blijven ze maar doorgaan. Hieronder de top 5; Dit soort dingen twitter je niet, als je je baan wilt houden……

Heb je een rot dag? Dan is het logisch dat je het er even uit wilt gooien, maar doe dat niet online!

Als het je lukt om weg te komen met een leugentje tegen je baas, ga er dan niet over tweeten!

Hou wat er in de slaapkamer gebeurt, liever in de slaapkamer. Sommigen plaatsen een dergelijke tweet om cool te lijken, maar het werkt alleen maar averechts: voor zowel je carrière als de werksfeer. Wat zullen je collega's denken? En nog erger: vindt je baas het leuk dat je dit naar buiten brengt?

Ben je van plan je werkgever te verlaten? Zet het dan niet op Twitter! En zeker niet op een negatieve manier. Wat zal je toekomstige werkgever denken? En wil je je toekomstige ex-werkgever als referentie, hou hem/haar dan te vriend!

Je kunt je baas blokkeren en iets over hem of haar tweeten, maar hou in de gaten dat je volgers dit kunnen re-tweeten. Maw staat je tweet toch opeens ergens anders, waar het gelezen kan worden door je baas.

Bron: Applicant.com

1 Reacties // Reageer

One thought on “Top 5: domme dingen om te Twitteren

  1. Hypotheken vergelijken

    Haha, bovenstaande voorbeelden zijn dan ook niet erg slim he. Heeft iemand zelf ervaring met een ‘onhandige’ twitter reactie?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>