Het boerenleven, niet zo romantisch als in Boer zoekt Vrouw

Het boerenleven, niet zo romantisch als in Boer zoekt VrouwHet echte boerenleven is niet zo idyllisch als voorgesteld in BzV. In tegendeel: Het is stress, keihard werken en nauwelijks huishoudgeld, zoals ook een groep Friese boerinnen betoogt in het AD.

Zij menen dat Nederland een verkeerd roze gekleurd beeld voor geschoteld krijgt in Boer zoekt Vrouw en lanceren begin deze week de website: Boer van een vrouw. Deze realistische site moet een platform worden voor boerenvrouwen om elkaar te steunen.

“De problemen op een boerderij zijn onvoorstelbaar groot”, aldus één van de initiatiefneemsters Lida Flapper. De verhalen zijn daar ook naar: Een andere boerin vertelt dat haar man zeven dagen in de week van ‘s morgens vijf tot ‘s avonds acht uur werkt op de boerderij om het hoofd boven water te houden. Zijzelf heeft naast het gezin zelfs ook nog een baantje om bij te verdienen.

Bron: relatie.blog.nl

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>