Top 3 Youtube’s populairste talenten 2009: Susan Boyle e.a.

Met meer dan 120 miljoen Youtube-kijkertjes werd Susan Boyle in 2009 de meeste geyoutubete vrouw ooit. Daar valt toch wel wat voor te zeggen…. Hieronder een top 3 van talenten die op een of andere manier Youtube in 2009 op z’n kop zetten!

Met stip op nummer 1: Susan Boyle dus. Niet alleen de meeste geyoutubete vrouw, maar bovendien vloog haar album de winkel uit, nog voor die erin lag. Susan Boyle heeft niet alleen de jury, maar de hele wereld een poepie laten ruiken. De Schote huisvrouw ‘rockt’: talent heeft ze!

Dat je ook voor dansen een enorm talent moet hebben, bewijst Judson Laipply met the ‘evolution of dance’ (zie hieronder). Met zijn humoristische dans-reis door de tijd wist hij 132 miljoen hits te scoren. Super grappig en goed voor een tweede plek:

Op de derde plek: Brittain’s Got Talent als programma kreeg ook enorm veel aandacht op Youtube. Niet alleen Susan Boyle deed het goed, maar ook de voormalige winnaar van BGT (Paul Potts) kreeg 81 miljoen views. Verder scoorde BGT-deelnemers Flawless goed met 15,5 miljoen hits en Stavros Flatly 12.5 miljoen.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>