AOW-leeftijd ophoging in de vriezer

fokke en sukke werken gewoon door tot hun 67eWe dachten het al wel, maar durfden het niet te hopen. De AOW-plannen. Sinds vandaag is de ophoging van de AOW-leeftijd van 65 naar 67 controversieel verklaard. Ofwel, een te heikel onderwerp, waar ons huidige interim-regerinkje zich liever niet aan wil branden….

Verwacht wordt dus dat ook de ophoging van de AOW-leeftijd weer op de verkiezingsagenda staat… Reken maar dat politici (zoals Wilders nu al doet) dit punt zullen gebruiken om kiezerszieltjes te winnen.

De VVD, SP en PVV komen wellicht met nog betere ideeën. Zelf heb ik de AOW-ophoging nooit als oplossing gezien, maar dat die nu even uit beeld is, ik vind het best… Ben alleen wel bang te moede voor wat er in de plaats komt. Krijgen we straks weer die oeverloze discussies! En of we daar nu zo blij mee moeten zijn?

Bron: Telegraaf.nl

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>