Man beboet voor schoonmaken straat

karmacopEn terwijl de aso’s van de schoonmaakdiensten in Amsterdam nog steeds staken, was een ondernemer aan de Amsterdamse Zeedijk zo slim om zelf de vulnis op te ruimen. Dat werd hem niet in dank afgenomen. Ome agent gaf hem pardoes een boete….

Overal in Amsterdam stapelen de vuilniszakken zich op, behalve op de Amsterdamse Zeedijk, mede dankzij de vernuftige ondernemer Wim Peters die in De Telegraaf zijn relaas doet.

Ongelofelijk dat ook het schoonhouden van de eigen straat blijkbaar niet mag in Nederland. Peters die samen met andere ondermers uit de straat een vrachtwagen had gehuurd om het vuil op te halen, kreeg een boete omdat hij het verkeer ophield… Alsof vuilniswagens dat niet doen.

Wat mij betreft: een lintje voor deze man en de andere ondernemers uit de straat en een schop onder de kont van de domme diender. Laat de FNV hun straatje nu eindelijk eens schoonvegen…

1 Reacties // Reageer

One thought on “Man beboet voor schoonmaken straat

  1. Laatbloeier

    Helemaal mee eens Sjoukje; een pluim voor die ondernemer. Zoiets is toch te gek voor woorden. Vinden ze het vreemd dat er zoveel burgerlijke ongehoorzaamheid is in Nederland?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>