Tweeter-de-tweeter, verkiezingen of niet

TwitterEr wordt inmiddels wat af getwitterd over de verkiezingen. Ben jij naar de stembus gegaan? Ik wel en ik heb ChristenUnie gestemd. Voor mij al jarenlang de partij. Noem me gristen, wat je wilt…. ;-p een zwevende kiezer ben ik in ieder geval niet. Die moesten ook maar beter niet gaan stemmen, vinden sommigen (ik niet), want stemmen kost veel werk (en voorbereiding voor degenen die het niet weten). In dat geval is niet stemmen, ook stemmen.

Heb je dus niet gestemd vandaag, heb je toch je mening gegeven… Juist ja, door geen invulling te geven aan het nieuwe kabinet. Moet je zelf weten natuurlijk, maar dan mot je de komende vier jaar ook niet klagen. Dus niet aanschoppen tegen de ophoging van de AOW-leeftijd, een evt. verkorte WW, etc, etc.

Ach ja. Blabla. Ondertussen is het spannend en volgen veel mensen de verkiezingen op de voet via Twitter…….. Nog zo wat.

Raad een wie er het meeste twitteren? Dat zijn natuurlijk Marianne Thieme (Partij van de Dieren) en Femke Halsema (GroenLinks). Zelfs op Twitter kunnen ze hun mond niet houden. Vrouwen hé. Die kletsen nu eenmaal meer (toegegeven, inclusief ondergetekende).
;-)

In die zin is de uitkomst van het onderzoek dat vrouwelijke politic het meest twitteren niet zo vreemd. Overigens, heeft het Twitteren de dames politici online in ieder geval al veel volgers opgeleverd, of het ze in de uitslag windeieren legt, we gaan het zien! Voor nu: lekker slapen, snaveltjes toe, welterusten.

Extra noot: Kijk net de verkiezingsuitslag. Bijltjesdag voor ‘mijn partij’ en CDA. Jammer! Felicitaties zijn op zijn plaats voor Femke Halsema… Veel volgers, veel stemmen.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>