Duizenden postbodes op straat

TNT foto postbodeSlecht nieuws voor duizenden full time postbodes van TNT. Het postbedrijf stuurt ze massaal de laan uit.

TNT doet dit in het kader van de complete re-organisatie die het bedrijf wil ondergaan. Daarbinnen passen de 11.000 full time postbodes die het bedrijf in dienst heeft niet.

Deze mensen worden dus pardoes aan de kant gezet, alsof het niks is. Met een sociaal plan, dat dan weer wel, maar wat hebben de mensen daaraan? Zeker voor de mensen die al jarenlang hun vak – door weer en wind – uitoefenen, lijkt het mij een klap in het gezicht.

Veel sterkte, postbodes!

Bron: fd.nl

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Duizenden postbodes op straat

  1. Danny

    Dit is toch wel een heel vervelend bericht 25 jaar postbode en dan wordt je eruit gegooid. TNT krijgt het nog zwaar straks wil niemand nog voor ze werken.

      /   Reply  / 
  2. de schoolmeester

    Dat men zich moet aanpassen omdat er minder aanbod van brieven is OK, maar dat er dan totaal geen full time postbode overblijven is ronduit ASO, nog meer ASO vind ik het dat de bonden het ermee eens zijn het het liefst 15 jarigen dit werk gaan doen. Op deze manier wordt de hele onderkant van de maatschappij (Er zijn nou eenmaal mensen die niet kunnen leren) uit elkaar geslagen en komen ze uiteindelijk ten laste van de bijstand. En wie gaat dat dan weer betalen?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>