Doe mij ook een personeelsfeestje van 2,8 miljoen!

Cartoon_Nurse_dancingOef! 2,8 miljoen. Zoveel heeft het Academisch Medisch Centrum in Amsterdam neergeteld voor een personeelsfeestje. Een beetje aan de prijzige kant, niet?

Voor dat giga bedrag werd het personeel van het AMC wel getracteerd op een waar festijn. Niemand minder dan Marco Borsato, Karin Bloemen, Ali B en Liesbeth List kwamen optreden.

“Andere bedrijven sturen hun personeel elk jaar naar een grote dinershow. Dan ben je ongeveer hetzelfde kwijt”, zegt de woordvoerder van het ziekenhuis tegen het Parool. Tja…. Ik vind het nogal wat voor ‘zorginstelling’. Naar mijn mening staat het in schril contrast met alle bezuinigingen die er in afgelopen (en toekomende) tijd doorgevoerd werden (en worden) in de zorg. Uiteraard is het belangrijk om personeel te belonen, maar moet dat met een dergelijk peperduur feestje?

In mijn ervaring geven werkgevers normaal gesproken nooit zoveel uit…. Dat gezegd hebbende: ik gun het het personeel van AMC van harte! Niets beter dan een goed feestje om de ‘spirit’ er in te houden!

Bron: Telegraaf.nl

1 Reacties // Reageer

One thought on “Doe mij ook een personeelsfeestje van 2,8 miljoen!

  1. de schoolmeester

    Belachelijk, kunnen ze dat geld niet aan iets zinvollers besteden. Geldt trouwens voor veel van dat soort dingen, recepties, kerstpakketten, idiote sponsoring van profspelers van bijvoorbeeld Ajax enz. enz.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>