Wellink: veel geblaat, weinig wol

Ik zeg: Wellink d’r uut. Vind het maar een eng kereltje, een onbetrouwbaar sujet en dat staat aan het hoofd van De Nederlandse Bank (DNB), jawel. De bank (niet alleen DSB) die mede-verantwoordelijk is voor het leed wat alle hardwerkende DSB-spaarders is aangedaan: in veel gevallen is hun spaargeld (en oudedagsvoorziening) helemaal naar z’n grootje.

Dirk Scheringa heeft zijn tol al betaald. Wanneer gaat DNB dat doen? Wat zegt een schadeloosstelling van een paar duizend euri per ex-DNB-klant, als er (zoals bij sommige spaarders tonnen of zelfs miljoenen mee gemoeid waren?)

Wat hebben deze mensen nu nog aan al dat achteraf-geblaat? ‘Het had beter gemoeten. Het moet assertiever.’ Als het kalf verdronken is, …. en dat is precies wat Wellinkje doet. Niet met vaag taalgebruik, maar gewoon als “domme” boerenpummel.

Slaap zacht, man zonder geweten, Slaap zacht!

Bron: FD.nl

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>