Weg met de baas!

 ‘Klik op ‘Like’ en laat onze baas afzien’ zo luidt de campagneslogan van Inventis. En in principe moet je dit gewoon letterlijk nemen. Want hoe hard er ook getraind word, hoe graag je ook fietst, afzien blijft het. We Liken tegenwoordig zoveel. Hoog tijd om onze krachten eens voor het (semi-)goede in te zetten

Op 25 juni lopen 13 teamleaden van webbouwer Inventis de Midnight Sun Marathon.

Ieder jaar in juni komen lopers uit meer dan 50 landen samen in Tromsø (noorden van Noorwegen), om er ‘s nachts de Midnight Sun Marathon te lopen. Tromsø ligt boven de poolcirkel, op 2200 km. boven Brussel, waardoor het er dan dankzij de middernachtzon een hele nacht lang licht blijft. Volg het Inventis-team via Inventismarathon.be

Team stuurt baas de bergen in bij 5.000 likes

Jan Raedschelders doet er nog een schepje bovenop en heeft een weddenschap met zijn medewerkers gesloten. Jan is bereid om meteen na de marathon 500 km te fietsen door de bergen.

Er is maar één voorwaarde: Jan heeft 5.000 ‘likes’ nodig op zijn Facebook-bedrijfspagina. De teller staat intussen op 1879 likes. Elke ‘like’ helpt, ook die van jou. Klik daarom nu door naar www.bikingboss.com en klik op ‘like’.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>