De Nationale OnderwijsWeek: Kennis Maken

Traditiegetrouw vindt van 1 tot en met 7 oktober de jaarlijkse Nationale OnderwijsWeek plaats. Het doel van deze week is een positieve bijdrage leveren aan de beeldvorming van het onderwijs in het algemeen en versterken van een breed draagvlak voor de ontwikkeling van een hoge onderwijskwaliteit. Het motto is dit jaar ‘Kennis Maken’.

 

Het motto legt het accent op al diegenen die betrokken zijn bij ‘kennis’, bij het ‘maken van kennis’. Natuurlijk gaat het opnieuw in belangrijke mate over de rol van leraren en docenten. Zij zijn van groot belang als het gaat om de kwaliteit van het onderwijs.

Leraar van het Jaar
De Nationale OnderwijsWeek start 1 oktober met de Leraar van het Jaar-verkiezing. Tijdens een feestelijk evenement worden de Leraren van het Jaar bekend gemaakt. De presentatie is in handen van cabaretier en oud-leraar Peter Heerschop. De rest van de week zijn er elke dag activiteiten die de kwaliteit van het onderwijs op positieve wijze voor het voetlicht brengen.

Meer informatie
Volledig programma van de Nationale OnderwijsWeek

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>