Michael Jackson’s neus op Ebay?

Waar is Michael Jackson’s neus? Dat Michael Jackson’s neus verdwenen is, weten we inmiddels. De grote vraag; waar istie en waar zal die opduiken?

Een neus, ook al is het een prothese, kan toch niet simpelweg in het niets verdwijnen? Bijzonder mysterieus dus dat op de autopsietafel blijkt dat de neus van de King of Pop, ofwel de prothese die zijn zwaar verminkte eigen neus bedekte gewoon pleituh is.

Jackson liep rond met een prothese om zijn door operaties gehavenende neus te camoufleren. Nu zal die wellicht zonder moeten stellen als ‘ie zijn laatste rustplaats vindt. Hoe dat mogelijk is? Mijn eigen verdenking ligt op een van de artsen.

Gewoon meegejat die neus. Komt straks – net als Michaels haren – verpakt in een diamantje op Ebay te staan. Weer iemand die zijn pensioen zeker wil stellen over de rug – in dit geval de neus – van Michael Jackson.

Wat denken jullie? Waar is de neus? Laat hieronder je reactie achter.

Bron: De Pers

10 Reacties // Reageer

10 thoughts on “Michael Jackson’s neus op Ebay?

  1. Pingback: Neusloze Michael Jackson alsnog in de plus | Carriere

  2. Garanta

    Nee.
    Neeneneneneneeeeheeneee.
    Mag ik gaan schelden?
    Vuile … Ik dacht toch echt dat het niet erger kon, met dat …. dat zei dat ze zijn kind een paar maanden had gedragen, en toen moest afstaan. Maar nu zie ik dit, denk ik:
    LUKT HET ZE WEER!!! KAPPEN NOU! LAAT HEM … RUSTEN VUILE …!

      /   Reply  / 
  3. Bepje

    … , waar slaat dít nou weer op? die arme man was alleen maar goed voor alles en iedereen, en wat krijgt hij er voor terug? dit soort smerige roddels. Ik heb echt medelijde met die gene die dit geschreven hebt, die heb egt geen leven. en ook met degene die dat plaatje heeft bewerkt=S

    Sneu hoor.

      /   Reply  / 
  4. Sjoukje Dijkstra Auteur

    Om het gezellig te houden, laten we schelden en vloeken liever achterwege. Wel zo prettig voor iedereen. Groetjes, Sjoukje

      /   Reply  / 
  5. l

    Jullie zijn echt met recht respectloos,altyd maar michael jackson door het slijk heen halen. Maar over de goeie dingen die hij heeft gedaan in zijn leven daar houden jullie je bek over dicht. Laag gezonken zijn jullie.

      /   Reply  / 
  6. Anne

    Hoe respectloos kun je zijn? Echt triest. Hebben jullie niks beters te doen in jullie leven? Get a life!

      /   Reply  / 
  7. Nadine

    Wat belachelijk. Dat zn neus kwijt was is al een roddel, en dan gaan ze er nog op door ook!
    Omg. Hoe belachelijk triest kan je leven zijn door zoiets te verzinnen om geld binnen te krijgen.

      /   Reply  / 
  8. Femke

    dit is echt TE triest en TE laag voor woorden.. hoe idioot zijn! Laat die man nou eens met rust! Altijd die K*T RODDELS! wordt er ziek van! Hoe zou jij het vinden als ze zoiets over jou zouden verzinnen.. Niet dat ze dat bij jou doen want daar ben jij niet belangrijk genoeg voor.

      /   Reply  / 
  9. Eric

    Eh dames, wil niet vervelend zijn, maar dit is erg oud nieuws. Vanwaar al die emotie? Ik begrijp het niet. Of komt dat dan weer omdat ik een vent ben ;-) Groetjes Eric

      /   Reply  / 
  10. Eric

    PS. En dat niemand de ironische ondertoon niet ziet, begrijp ik overigens ook niet…

      /   Reply  / 
  11. darinka

    ik kan alleen maar huilen en nog maar huilen….

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>