Jessica Biel gevaarlijk? (Grrr)

Dus je bent gek op celebs en dan met name Jessica Biel? Je volgt alle nieuws, download wallpapers en video’s, etc. Prima, genoeg fans en gossip-liefhebbers zoals jij. Nadeel is wel dat een aantal van deze celebs zeer gevaarlijk zijn…….

om te Googlen wel te verstaan.
Jessica Biel staat in dit lijstje op nummer een. Klik je op een download of nieuws over haar dan loop je 50 procent de kans om tegelijkertijd met die leuke wallpaper ook een aardig virusje binnen te halen. Biel vervangt hiermee Brad Pitt die vorig jaar nog de lijst “meest gevaarlijke celebs” van McAfee aanvoerde.

“Het gedoe rondom haar lichaamsproporties en haar relatie met Justin Timberlake zorgt ervoor dat ze een gemakkelijk doelwit is voor spammers en hackers”, aldus McAfee. Volgens het anti-virussoftwarebedrijf hebben mensen de neiging om te snel te klikken. Ze zouden er beter aan doen de bron beter te bekijken…

Jackson spam
Nummer twee op de lijst, voor de tweede maal, is Beyoncé. Jennifer Aniston staat met 40% kans op malware op 3, terwijl hekkensluiters Lindsay Lohan en Kim Kardashian zijn. Michael Jackson staat (nog) niet op de lijst… Waarschijnlijk komt hij wel in die van volgend jaar, aangezien wel bekend is dat er heel wat Michael Jacson spam rondgaat op ‘et ogenblik.

Bron: msnbc.msn.com

1 Reacties // Reageer

One thought on “Jessica Biel gevaarlijk? (Grrr)

  1. Pieter

    Grrr! ;-)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>