Susan Boyle doet het alweer…

Susan Boyle doet het alweer...De meest geyoutubete vrouw ter wereld doet het al weer. Al in de voorverkoop van haar nieuwe album, breekt ze alle records…

Nog nooit werden er in de voorverkoop zoveel cd’s besteld bij webwinkel Amazon.com. De cd komt pas op 23 november in de winkels, maar wie nu bestelt heeft ‘m dan snel in huis.

Hoeveel cd’s er precies zijn besteld van de Schotse huisvrouw is niet bekendgemaakt, omdat het concurrentiegevoelige info is. Het is dan ook ongewoon dat de winkel een uitspraak als deze doet.

Boyle werd in april de sensatie van het televisieprogramma Britain’s Got Talent met haar uitvoering van het nummer I Dreamed a dream. Het gelijknamige album bevat twaalf bekende covers, waaronder een versie van het nummer Wild Horses van The Rolling Stones, Daydream Believer van The Monkees en Madonna’s hit You’ll See.

Beluister hieronder ‘Amazing Grace’: Prachtig gezongen door Susan Boyle…

1 Reacties // Reageer

One thought on “Susan Boyle doet het alweer…

  1. Nel

    GEFELICITEERD Susan Boyle!!!!!

    Wat een schitterende cd is het geworden.
    Ik heb hem al in huis en is echt FANTASTISCH.Als je de samples heb beluisterd hoor je al hoe prachtig Susan zingt,maar als je de hele cd heb gehoord zeg je GEWELDIG!!!!!!!!FANTASTISCH!!!
    Bedankt Susan Boyle……

    Nel

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>