Brittany Murphy wilde carrière maken in de muziekindustrie

Brittany MurphyBrittany Murphy, de filmactrice die kort voor kerst plotseling overleed, timmerde voor haar dood ook hard aan de weg in de muziekindustrie….

Murphy die bekendheid verkreeg met films als ‘Clueless’ en ‘Just Married’ maakte ook muziek. Zo is ze te horen op diverse hip-hop albums en coverde de actrice Carly Simon liedjes. De veel te jong overleden Brittany flirte met muziek en liet zien dat ze er talent voor had. Jammer genoeg mag haar droomcarrière nooit in vervulling gaan.

Fans die graag willen zien – of beter horen - waar hun idool op af was gestevend, kunnen het beste eens naar ‘Faster Kill Pussycat’ luisteren, een trance-rock track, waarin Brittany zingt op de beats van Paul Oakenfold. Hiermee scoorde ze een kleine hit die later werd gebruikt voor een episode van ‘The O.C.’ en de pilot episode van ‘Studio 60 on the Sunset Strip’. Beluister en bekijk de clip hieronder. Klinkt goed!

Bron: mtv.com

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>