Arts Jackson gewoon weer aan het werk

Dr. MurrayAlsof hij niet onder beschuldiging staat van doodslag is de arts van Michael Jackson, Dr. Murray gisteren gewoon weer aan de slag gegaan in zijn (lege) praktijk in Las Vegas. Dat meldt het AD die het weer van showbizzsite TMZ heeft geplukt…

De arts kan zijn werk weer oppakken na het neerlegggen van een lief borgsommetje van 75.000 dollartjes, waardoor hij de gevangenis mocht verlaten onder één voorwaarde: Hij mag zijn patiënten (die hij niet heeft) geen verdovende middelen voor schrijven…. Bijzonder. Waarom dat nou toch is?

Overigens ontkent Dr. Murray nog steeds ter stelligste schuldig te zijn.

Bron: AD.nl

1 Reacties // Reageer

One thought on “Arts Jackson gewoon weer aan het werk

  1. Laatbloeier

    Volkomen terecht dat hij geen verdovende middelen meer mag voorschrijven. Het Amerikaanse rechtssysteem zou een aanfluiting zijn als hij dat nu nog wel mocht.
    En nu hij die middelen niet meer mag voorschrijven, zullen er patiënten om die reden niet meer komen. Anderen komen niet meer omdat ze geen vertrouwen meer in hem hebben. Nog anderen zullen wegblijven omdat ze niet weten wat ze van de Michael Jackson fans kunnen verwachten.
    Die man kan maar beter over een ander beroep gaan nadenken.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>