Meer weten over de dood van Michael Jackson?

michael-jacksonDan geeft de – niets aan verbeelding overlatende – docu over MJ misschien het antwoord. Kuis of niet, de makers van VH1 Show Famous Crime Scene winden er geen doekjes om met hun documentaire over de laatste minuten uit het leven van de King of Pop….

Bekijk hieronder de trailer van de docu die in de VS al on air te zien was. Of die hier in Nederland ook uitgezonden wordt, is de vraag.

Zelf meen ik dat dit weer een zoveelste poging is om centen te verdienen over de (dode) rug van Michael Jackson. Niets dan sensatie, veel theorieën en vooral weinig antwoorden…

Bron: Telegraaf.nl

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Meer weten over de dood van Michael Jackson?

  1. darinka

    Nou zo denk ik het ook er over en jammer genoeg geloof ik het ook dat alleen de speculatie en de teorie zijn en niet het echt antwoord op die vraag,wat is echt met MJ gebeuurd????Voor zo veelste keer ik heb mijn grootste twijfels nog steeds rond die vraag.En die trailer van de docu het is echt pijn in mijn hart en vraag me af of die echt is of alleen in een scene gezet,zeer verdrietige fan van MICHAEL JACKSON ik mis hem.xxx

      /   Reply  / 
    1. Laatbloeier

      Volgens De Telegraaf is het een lookalike. Maar dat maakt het niet minder ziek!

        /   Reply  / 
  2. Midlifer

    Voor wie niet wil wachten op de documentaire:

    Hier zijn de resultaten te lezen van het autopsierapport van Michael Jackson, dat werd vrijgegeven. Het is een fors bestand in pdf-formaat, dus het heeft even tijd nodig om te downloaden…. en hopelijk werkt de link :-)

    http://tmz.vo.llnwd.net/o28/newsdesk/tmz_documents/0208_mj_case_report_wm.pdf

    Groetjes Midlifer

      /   Reply  / 
    1. darinka

      Het bestand is beschadigd en kan niet geopent worden dus jammer maar bedankt ik zal het vanavond gaan kijken en ik geloof dat het moeilijk zal worden om naar die docu te kijken.

        /   Reply  / 
    2. Laatbloeier

      Mijn computer liep helaas vast op deze link, maar het autopsierapport is ook te vinden op de website The Smoking Gun. Nu ben ik slecht in het plaatsen van links, maar als je onderstaande koppeling kopieert en in je browser plakt, lukt het wel (ik heb het zelf uitgeprobeerd).

      http://www.thesmokinggun.com/archive/years/2010/0208101jackson23.html

      Waarschuwing: geen prettig leesvoer; ik vond het dusdanig pijnlijk dat ik ermee ben gestopt.

        /   Reply  / 
  3. Laatbloeier

    Ik heb dit gisteren al op het Celeb.blog gezien en er mijn afschuw over uitgesproken. Het was kennelijk nog niet erg genoeg dat Michael’s autopsierapport met alle details op Internet is verschenen. Tijdens zijn leven is hij al niet in zijn waarde gelaten en nu na zijn dood nog niet. En de sensatiezucht neemt steeds ziekere vormen aan; wie hier geld aan wil verdienen deugt in mijn beleving echt voor geen meter! Terwijl ik dit schrijf, hoor ik ‘Earth Song’ op de radio en vraag me af waar de mensheid toch mee bezig is.

    Deze ‘documentaire’ is niet bedoeld om antwoorden te krijgen op vragen omtrent Michael’s dood. Doel sensatie en geld, bah!!!

    R.I.P. Michael, gelukkig hoef je dit niet meer mee te maken! Ik hoef deze ‘documentaire’ niet te zien en ik hoop dat je kinderen hem nooit te zien krijgen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>