“Michael Jackson doodde zichzelf”

Dr. Murray en Michael JacksonNiet alleen heeft hij het lef om gewoon te blijven door-dokteren, nu probeert Dr. Murray (verantwoordelijk voor de dood van Michael Jackson) op een wel heel achterbakse manier zijn hachje te redden. Heeft die man geen geweten?

De verdediging beweert namelijk dat de King of Pop zichzelf de dodelijke propofol-shot toediende. Volgens de arts zou hij de kamer hebben verlaten, waarop Jackson, toen hij wakker werd, zichzelf het resterende goedje inspoot.

De 50-jarige Jackson stierf 25 juni vorig jaar. Na een diepgravend onderzoek bleek dat een overdosis van het verdovingsmiddel propofol hem fataal werd. Aanklagers zeggen dat Murray de fatale dosis heeft toegediend. De dokter wordt officieel verdacht van dood door schuld.

Op zich een slimme tactiek natuurlijk van de verdediging. Zij het dat er gerust hele grote vraagtekens bij gezet kunnen worden. Als dit de waarheid zou zijn, waarom heeft Dr. Murray dit dan nog nooit eerder gezegd, om zichzelf (toen al) vrij te pleiten?

Bron: De Pers

10 Reacties // Reageer

10 thoughts on ““Michael Jackson doodde zichzelf”

  1. Seppie

    Het moet niet gekker worden.
    Moet Michael Jackson nu zells in zijn dood getergd worden.
    Wow, ongelovelijk schaamteloze Murray bende

      /   Reply  / 
  2. Laatbloeier

    Ja hoor, vast wel! De leugens worden steeds talrijker. Eerst had hij Michael geen Propofol gegeven, toen weer wel maar niet zoveel. Eerst was hij langer de kamer uitgegaan, toen ineens maar 2 minuten voor toiletbezoek.
    Ik zie het gewoon al voor me: Michael heeft zich natuurlijk slapend gehouden tot Murray de kamer uit was. Toen glipte hij gauw uit bed, pakte het flesje en spoot nog meer Propofol in het infuus. En dat allemaal in die 2 minuten; hij was natuurlijk helemaal niet groggy van alles wat hij al binnen had gekregen …

    Als het niet zo in en in triest was, zou je er nog om kunnen lachen; zo bespottelijk is dit!

      /   Reply  / 
  3. darinka

    Een vreselijke varhaal nu weer!Dit is niet te geloven zeg,toen dr.murray naar de wc.ging had hij gezegd dat MICHAEL was aan het slapen en hoe kan hij nu zeggen dat MJ heeft zichzelf ingespoten met de dodelijke propofol maar wie kan hier dat bewestigen???heeft iemand dat gezien???NEE natuurlijk heeft niemand gezien en als dat zo is waarom is dat ierder niet gezegd???
    Ik geloof het helemaal niks van hij probeerd zichzelf in alle bochten te vringen om zichzelf te pleiten en waarom moet dr.murray al die vlesjes te verstoppen voor de beveiliging binnen kwam????
    En MICHAEL JACKSON kan zichzelf niet verdedigen is dat het hem????
    Wij de FANS van MJ weten dat beter dat hier niks van klopt en dat MICHAEL niet zich kan verdedigen en wie is er bij geweest toen dat gebeurde met de ingespoten propofol????? leuge,leuge en alle leugens,probeerd dr.Conrad Murray zich te vrij te spreken tenzij hier iets anders aan de hand is wat mijn intuitie me zegd….
    Ik hoop alleen dat we ooit achter zullen komen…..MJ LOVE YOU FOREVER….XXX

      /   Reply  / 
  4. Seppie

    Trouwens wil nog even zeggen dat dit artikel een van de weinigen is die een oprechte menig laat doorschemeren.
    En ook laat zien, ik weet dat mijn lezers niet dom zijn en ook weten dat er veel niet klopt.
    Thanks

      /   Reply  / 
  5. fenna

    het is toch te gek voor woorden .
    nu michael zelf de schuld geven van zijn dood.
    michael zou dat nooit doen hij hield veel te veel van zijn kinderen.

    die Murrey moeten ze oppakken , opsluiten en de sleutel weggooien .

    love michael forever.

      /   Reply  / 
  6. Laatbloeier

    Ik sluit me graag aan bij Seppie, bericht van 6 april 14.45. Dit bericht is gezond sceptisch en zonder opmerkingen over Michael dat hij een junk of malloot zou zijn. Bedankt Sjoukje!

      /   Reply  / 
    1. Sjoukje Dijkstra Auteur

      @ Seppie en Laatbloeier, graag gedaan, niets te danken :-)

        /   Reply  / 
  7. DARINKA

    verschrikelijk en onrespectabel!!!

      /   Reply  / 
  8. Seppie

    Ik nodig iedereen bij deze uit…
    Mochte je tijd en zin hebben…
    En de inspiratie…

    Reageer dan op MJ artikelen op TMZ site.
    Media land schijnt veel naar TMZ te verwijzen en veel van ze te kopieren als het om MJ gaat. Vandaag al een paar gezien zelf.
    Als wij dat nou onze gedachten daar ook planten, dan worden we 3x vaker gezien.
    Ik sla ook mijn lange teksten op. Zo kan ik na wat aanpassingen (of niet) copy / paste doen, als het een zelfde artikel elders betreft. Scheelt veel tijd en energie. Gewoon wat tips.

    Seppie

      /   Reply  / 
    1. Laatbloeier

      Goed idee; ik heb er zelf nog niet aan gedacht. En haha, ik sla net als jij teksten op om ze te hergebruiken. Waarom zou je het wiel twee keer uit moeten vinden?

        /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>