Het Jackson circus

En de centen blijven binnenstromen over de dode rug van de King of Pop. Zo komt Cirque du Soleil met een voorstelling die is gebaseerd op het levenswerk van Michael Jackson. Leuk idee of is het wel genoeg zo……?

De nabestaanden van Michael Jackson verdienen in ieder geval vet hun brood aan het succes van wijlen Michael Jackson. Als dat zo doorgaat, hoeven ze in de toekomst zelf nooit meer te werken. De opbrengsten van de Cirque du Soleil-show worden fifty/ fifty gedeeld.

Voor de belangstellenden: vanaf volgend jaar gaat de show op wereldtournee. In 2012 krijgt deze een vaste standplaats in Las Vegas.

Bron: Telegraaf.nl

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Het Jackson circus

  1. fenna

    zolang het geld naar de kids vn michael gaat heb ik er geen problemen mee, de rest van de familie hoeft er niet rijker op te worden , laat ze zelf maar werken voor hun geld.

    MOEST MICHAEL OOK.!!!!!!!!!!

    ze hoeven er niet rijk van te worden dat hun kip met de gouden eieren dood is.

    LOVE MICHAEL FOREVER……………

    LET HIM REST IN PEACE, THEY DIDN’T WHEN HE WAS A LIVE.

      /   Reply  / 
  2. Laatbloeier

    Het geeft mij inderdaad steeds weer een dubbel gevoel dat er na zijn dood zoveel geld wordt verdiend aan Michael Jackson. Het ligt er een beetje aan wat het is; bijvoorbeeld bij Ian Halperin krijg ik meteen een vieze smaak in m’n mond. Van mij zal die geen cent zien.

    Maar MJ vond Cirque du Soleil fantastisch en ik heb ergens gelezen dat hij al contact met hen had voor een act in ‘This is It’. Dit zou wel eens een fantastisch eerbetoon aan MJ kunnen worden. En het gaat heel de wereld over; hopelijk komt het ook hier.

    En inderdaad Fenna, er gaat ook geld hiervan naar Michael’s kinderen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>