Rapen gaar voor Lange Frans

Lange Frans en DanielleWat doe je als je voor het blok gezet wordt door je partner? Keine ahnung. Wel vind ik het moedig hoe de vrouw van Lange Frans hem voor het blok heeft gezet: “Of je stelt je zaakjes op orde, of we gaan scheiden.” Zeg dat maar ‘es tegen je man/vrouw, waar je van houdt….

Als je vent of vrouw er alles doorheen jast of als je partner – wat in dit geval zo lijkt – een ‘te groot hart’ heeft en zich financieel laat uitkleden door zowel broer als beste vriend, wat doe je dan? Waarschijnlijk hetzelfde als Daniëlle, de vrouw van Lange Frans. In De Telegraaf doet ze een best boekje open over de beste vriend (Baas B.) en de broer van Lange Frans….. Niet bepaald een verhaal waarmee zowel broer als vriend er goed vanaf komen. En die Lange Frans, is dat nu echt zo’n mietje? Ik zeg: wees een vent, kies voor je gezin!

Het zal maar…
Na het lezen denk je: het zal je broer of beste vriend maar wezen. Dat teert op de zak van….. Hoe kun je? Als Baas B. en broer zou ik me de ogen uit de kop schamen. Dwz als haar kant van het verhaal klopt. Er zit natuurlijk – zoals altijd – een andere kant aan het verhaal en die lezen we hier niet. Dus, zzzzja…

Wat zou jij doen als de beste vrienden/ vriendinnen op de zak van je partner teerden? Zou je de confrontatie aangaan en/of zelfs zo ver gaan dat je zou scheiden? Laat hieronder je reactie achter.

Bron: Telegraaf.nl

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>