Carrièrevrouw in zicht

Ook wel eens gedacht aan het opzeggen van je baan? Claire deed het. Volg haar zoektocht naar de ultieme droombaan.

Door Claire - Gelukkig, die stage heb ik binnen. Ik werd direct nog die dag erna gebeld met deze heugelijke mededeling. Alles wat ik zei werd als erg positief ervaren.

De rocky road die ik heb afgelegd om zover te komen en mijn motivatie werden daarin vooral geprezen. Dit is een prachtig nieuw begin vanwaar ik verder kan bouwen aan mijn carrière.

Al tijden heb ik mezelf gevisualiseerd als een echte carrièrevrouw. Iemand die wars is van traditionele denkbeelden. Goed gekleed, goed gebekt en in bezit van een eigen auto. Ha, het komt al een stapje dichterbij. Als vrouw zijnde moet ik natuurlijk heel wat obstakels overwinnen in het door mannen gedomineerde bedrijfsleven. Maar ik zie de toekomst rooskleurig in.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>