Jaja, goede ideeën zijn altijd welkom…

Ook wel eens gedacht aan het opzeggen van je baan? Claire deed het. Volg haar zoektocht naar de ultieme droombaan.

Door Claire - Vandaag heb ik met mijn baas gesproken over de inhoud van mijn stage. Ik heb aangegeven dat ik meer wil doen dan alleen maar productiewerk. Het ging ongeveer als volgt…

“Baas, ik loop hier nu al een aantal weken stage en ik zou graag werk op me willen nemen waarmee ik nuttige ervaring kan opdoen. Tot nu toe heb ik alleen maar routinewerk gedaan. Ik zat te denken aan het inventariseren van de communicatiemiddelen in het bedrijf en een kleinschalig gebruikersonderzoek naar de ervaring van deze middelen. Aan de hand van de uitkomsten kan het beleid worden aangepast en middelen optimaal ingezet worden.” “Nou meid, dat klinkt als een goed idee. Maar binnen ons bedrijf hebben we niet echt een communicatiebeleid.”

Des te meer reden om dat op te zetten, zou je zeggen, maar helaas tot op heden is mijn baas nog niet op mijn voorstel teruggekomen. Het lijkt erop dat de prioriteiten ergens anders liggen. Dat is jammer, omdat ik veel kansen zie in het verzamelen van aanbevelingen. Het is niet anders. Ondertussen maak ik me er wel zorgen over dat ik mijn tijd verdoe in het bedrijf. Zometeen heb ik weinig ervaring om te presenteren in mijn zoektocht naar een nieuwe baan.

Wordt vervolgd.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>