Het einde van een nieuw begin…

Ook wel eens gedacht aan het opzeggen van je baan? Claire deed het. Volg haar zoektocht naar de ultieme droombaan.

Door Claire - In mijn vorige column vertelde ik over het gebrek aan uitdaging in mijn stage opdracht. Naar aanleiding daarvan heb ik besloten om ermee te stoppen. Jammer, maar nu kan mijn tijd op andere manieren besteden….

Ik ben alleen niet verder gekomen in mijn zoektocht naar een baan als redacteur. Omdat het nulsaldo van mijn bankrekening in zicht komt, zal ik toch op zoek moeten gaan naar een ‘What Ever’ baan.

De crisis is duidelijk voelbaar en daarom kan ik beter op safe spelen. Aan het werk dus!
Na al die hobbels die ik afgelopen maanden ben tegengekomen op mijn weg, raak ik een stuk minder snel van streek als iets niet helemaal gaat zoals ik verwachtte. In die zin is mijn poging tot een carrièreswitch zeker de moeite waard geweest!

Het is altijd afwegen welke situatie gezonder is. Blijven zitten in een vreselijke baan of de touwtjes aan elkaar knopen en gelukkig zijn. Ik heb voor het laatste gekozen en voor mij is het goed geweest.

Voor nu blijf ik in mijn vrije tijd schrijven totdat zich meer kansen voordoen. Dat wil ik in de eerste tijd voornamelijk op mijn eigen (nog-in-de-maak)website doen. Helaas heb ik daardoor geen tijd meer op de Carriere.blog.nl lezers op de hoogte te houden van mijn zoektocht. Dus, is dit mijn laatste column…

Het was leuk en leerzaam om mijn ervaringen met jullie te delen. Ik wil alle trouwe lezers danken voor het luisterende oor/ lezende oog. Een goede loopbaan toegewenst!

Carriere.blog.nl bedankt Claire hartelijk voor haar bijdragen. Veel succes gewenst bij je zoektocht… En als je je droombaan hebt gevonden, laat je het dan wel even weten?
Groetjes, Sjoukje

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>