Werken met je ellebogen

Hogerop komen op de carrièreladder? In tijden waarin werkgevers er alles aan doen om ict-vacatures te vervullen, geeft IT- bedrijf Quinity in een omstreden wervingscampagne (bedacht en uitgevoerd door Brut Creatives) tips om hogerop te komen. Alleen met likken naar boven en trappen naar onder, bereik je de top.

In deze pixel-art game wordt de speler aangespoord met zijn character de top van het bedrijfsleven te bereiken. Level 1 start in de kelder van zijn loopbaan. De weg naar de top is bezaaid met lastige collega’s en ijdele baasjes, welke hij uit de weg dient te ruimten met slinks ellebogenwerk en glibberige slijmacties. Via een spannende race op de carrièreladder en het doorkruisen van een stijlvolle kantoortuin belandt het character uiteindelijk op ‘de hoogste positie’, bij de directeur, waar het spel op een verrassende manier eindigt. Ontdek hoe en speel het spel hieronder.

Werken met je ellebogen – De Game Trailer:

Speel het spel op Werken met je ellebogen.

1 Reacties // Reageer

One thought on “Werken met je ellebogen

  1. Annemiek

    Laat dat ellebogenwerk maar thuis in de virtuele wereld, op die manier zou ik nooit de top willen bereiken…

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>