De hondenbaan van Albert Verlinde

Legally BlondeJaja, is’tie weer. Albert Verlinde. Naar verluidt, heeft hij een echte hondenbaan…….

…te verdelen, wel te verstaan. De roddelaar en musicalproducer is dit maal niet op zoek naar een Michael Jackson, maar een hondje dat een rol moet vertolken in de musical Legally Blonde. Een vacature dus voor alle lieve, zindelijke, niet bijtende hondjes in Nederland.

Dacht je dat je hond geschikt was, check dan eerst ff zijn/ haar ritmegevoel en zet er ‘es een vette schijnwerper op. Bovendien, moet je viervoeter ook nog de zogenaamde A-factor bezitten. Ahum? “Aaibaarheid, aanhaligheid”, legt Verlinde uit in de Telegraaf. Sja.

En wat krijgt je trouwe vriendje daarvoor terug? Een geweldige, afwisselende hondenbaan met heel veel afwisseling. Nu mag je gelijk gaan solliciteren, maar met je Duitse herder kom je niet door de auditie. Het beestje moet namelijk klein zijn, omdat Elle (hoofdpersoon in de film én musical) natuurlijk continue met een chihuahua rondsjouwt. Tis maar dat je het weet.

Pootje dan maar? Succes met de sollicitatie. Waf! Waf!

Bron: Telegraaf.nl

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>