Te diep decolleté schaadt carrière

Te diep uitgesneden decolleté’s doen je carrière meer kwaad dan goed, volgens Elisabeth Squires. Zij schreef ‘Boobs: A guide to Your Girls’. Onderschat de kracht van je eigen borsten niet! is het credo van deze auteur.

De zomer heeft invloed op de kleding op de werkvloer. Strakke, lage topjes en kortere rokjes lijken wel aantrekkelijk: op kantoor belemmeren ze echter je carrièrekansen.

“Tenzij je borsten een belangrijk onderdeel vormen van je werk, is het zaak om vertrouwen te winnen met andere eigenschappen”, stelt mevrouw Squires. “Vrouwen weten in het algemeen wel wat het effect is van een paar borsten, maar ze onderschatten de kracht van hun eigen kroonjuwelen.”

Teveel bloot tonen leidt anderen af en dat weet ook de werkgever. Een studie in opdracht van Squires toont aan dat discreet geklede vrouwen, professioneler worden bekeken. Mannen dienden een aantal foto’s te beoordelen met dames in diverse outfits en met verschillende cupmaten. Op de vraag welke zij het meest professioneel achtten, werden de vrouwen gekozen die minder waar toonden en uitgerust waren met een bescheiden voorgevel.

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Te diep decolleté schaadt carrière

  1. Pingback: Slet-alert; te sexy kleding schaadt je carrière | Carriere

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>