Word jij de nieuwe Carrièreblogger?

Grijp je kans en word de nieuwe blogger van deze Carrièreblog.

Ben jij op zoek naar je eigen platform op internet, wil je vanaf het begin een groot aantal bezoekers en wil je er ook een klein zakcentje mee verdienen? Begin dan je eigen blog op Blog.nl en maak deel uit van een netwerk van bloggende journalisten! Je volgt al het nieuws over Carrière, je weet het in een context te plaatsen en er zodanig over te bloggen dat er reacties van bezoekers komen. Er ontstaat daardoor een community op je blog van bezoeker die je interesse in Carrière delen.

Bij Blog.nl krijg je:

  • Toegang tot een gebruiksvriendelijk CMS
  • Professionele begeleiding met helpdesk en bloggersbijeenkomsten
  • Veel exposure voor je berichten
  • Een enthousiaste club van geïnspireerde bloggers
  • Een maandelijkse vergoeding

Jij zorgt voor de inhoudelijke invulling van de blog en Blog Online B.V. regelt de technische en commerciële kant in de vorm van banners, advertorials en sponsoring.

Hoe meer artikelen je schrijft, hoe meer bezoekers je blog zal trekken en hoe meer opbrengsten je blog zal hebben. Omdat je blog deel uitmaakt van een groot netwerk, heb je vanaf het begin al veel bezoekers.

Over Blog.nl

Blog.nl is het grootste Nederlandse platform van themablogs. Momenteel bestaat het sterk groeiende netwerk uit 90 titels en Blog.nl trekt maandelijks meer dan 3 miljoen bezoekers.

Reacties graag zo spoedig mogelijk en naar [email protected] o.v.v. Carrière blogger. Geef aan, waar je passie voor Carrière uit blijkt. Voeg je CV toe, waaruit blijkt dat je een journalistieke achtergrond hebt of dat je een relevante opleiding volgt. Reageer alleen als je zeker weet genoeg tijd te hebben om dagelijks artikelen te schrijven.

We kijken uit naar je bericht!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>