Man nodig? Huur er eentje

Creatiever kan eigenlijk niet: de zogenaamde ‘rental husband’. Hij is big business in Milaan en alleenstaande vrouwen, maar ook koppels, staan ervoor in de rij. Ongetrouwd? Laat hem je vergezellen naar de film. Getrouwd? Hij neemt je schoonmoeder mee uit boodschappen doen. Ben je daar ook weer vanaf, mannen…

Part-time hubby
Voor slechts 20 pond per dag, kunnen vrouwen en koppels een part-time hubby huren die de boodschappen doet, de vuilnis buitenzet of de kinderen naar school brengt. Ook vergezelt hij vrouwen desgewenst naar het theater of de film.

Zonder zeuren
“Alleenstaande vrouwen vinden het een geweldige service, omdat je een man krijgt die exact doet wat je van hem vraagt, zonder te zeuren”, aldus een tevreden klant. Ook koppels maken er gebruik van. Er zijn genoeg luie mannen die de service gebruiken om deze ‘vervanger’ te laten doen wat hij normaal gesproken moet doen in het huishouden. In principe is het dan ook een verijdelde ‘hulp in de huishouding’, met net dat ene beetje extra.

Over de extraatjes gesproken: de zogenaamde ‘rental husband’ kan dus overal voor ingezet worden, maar is geen gigolo. Zijn ‘echtelijke plicht’ zal deze huur-man niet kunnen nakomen. “Voor het echte werk, is ook geen vervanging mogelijk”, meent eigenaar Giampiero.

Bron: Croatian Times

1 Reacties // Reageer

One thought on “Man nodig? Huur er eentje

  1. Pingback: Fake vrienden te huur | Carriere

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>