Bankier redt eendjes van gewisse dood

Aaaah… het is ook zo schattig. Eindelijk eens een bankier die wat anders probeert te vangen dan geld. Tis maar goed dat hij over goede vangcapaciteiten beschikt. Anders waren deze eendjes zeker ter pletter gevallen. Weten hoe de eendjes hier in vredesnaam zijn gekomen? Lees verder.


Moedige bankier
Het was eer-eer-gisteren (of iets) ook al in et nieuws op RTL, maar kon het niet laten de eendjes toch nog even op mijn blog te plaatsen. Moedereend had haar kroost uitgebroed op het dak van een kantoorgebouw, waar ook de moedige bankier Joel Armstrong werkte.

Op het moment dat het kroost uitkwam en moeders wilde volgen naar het water, snelde Joel naar beneden, waar hij uren geduldig wachtte, tot de eendjes uiteindelijk de sprong waagden. Nadat alle eendjes gezond en wel op de grond stonden, begeleidde Joel ze bovendien nog persoonlijk door de stad naar de eerste beste vijver.

Namen maar meer mensen een voorbeeld aan de dierenliefde van deze man. Dan zouden we wellicht niet zo belachelijk omgaan met alle dieren in de vleesindustrie – en zouden zogenaamde statements als die van Katinka (met haar kattentas) overbodig zijn…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>