Sexy baas leidt af

Hoe kun je je nu concentreren op je werk als je werkgever een hunk of een babe is? Bij zowel mannen als vrouwen blijkt uit onderzoek dat focussen op het werk moeilijk wordt, wanneer de baas een groot sex appeal heeft……….

Vooral vrouwen laten zich net een tikkeltje vaker afleiden door een knappe werkgever: 53 procent. Bij de mannen is dat 47 procent. Overigens is het niet alleen de aantrekkingskracht die voor de afleiding zorgt, ook jaloezie speelt een rol.

61 Procent van de vrouwen zegt jaloers te zijn op een aantrekkelijke vrouwelijke manager, terwijl 80 procent van de mannen zich bedreigd voelt door ‘mooie man’ aan het roer.

Toch kunnen knappe managers wel voor goede resultaten zorgen bij het personeel. “Dat kunnen ze doen door het respect van de werknemers te verdienen” aldus Lisette Howlett. “Dan wordt het uiterlijk minder relevant.” Uit eerdere onderzoeken blijkt dat mooiere mensen sneller aan de bak komen en meer centen verdienen. Lees ook: Mooie mensen succesvoller dan lelijkerds.

Bron: Het Laatste Nieuws

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Sexy baas leidt af

  1. Pingback: Erecties maken kantoormedewerkers dom | Carriere

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>